Cap de setmana marcat pel sol i l’estabilitat meteorològica

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El divendres a la tarda el cel estarà serè en general, tot i que a partir de mitja tarda es formaran alguns núvols baixos al litoral. La temperatura mínima i màximes seran similars en general. La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Finalment, el vent bufarà fluix, variable i predominaran de component Sud i Est al litoral, i Sud i Oest a l’interior.

En dissabte el cel estarà serè en general, amb alguns núvols alts sobretot fins a migdia. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos al nord del litoral central, si bé a partir de mitja tarda se’n formaran de nou i seran més extensos. Temperatura mínima similar o lleugerament més alta a zones elevades. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Visibilitat entre bona i excel·lent en general. A partir del vespre empitjorarà a punts del litoral. Hi haurà alguna boirina matinal a fondalades interiors. El vent bufarà fluix i variable al litoral al principi i al final del dia. La resta de la jornada el vent serà fluix i predominaran les components Sud i Est al litoral, i Sud i Oest a l’interior.

Finalment, el diumenge predomini del cel serè en general. Malgrat això, fins a l’inici del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, localment regular a punts del litoral. Independentment, hi haurà alguna boirina o banc de boira matinal i local en valls i fondalades de l’interior del territori. Fins a l’inici del matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta de la jornada bufarà fluix amb cops moderats, de component oest a l’interior i de component sud i oest al litoral on bufarà més reforçat i podrà bufar amb algun cop fort.

Facebook Comments

Deixa un comentari