El Barlovento entrarà en funcionament el pròxim mes d’abril per atendre les necessitats dels socis

El Barlovento tornarà a entrar en funcionament el pròxim mes d’abril amb la finalitat d’atendre, principalment, les necessitats dels socis i de la Secció Esportiva. El president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, ha signat aquest divendres al matí el nou contracte que tindrà una duració de cinc anys. Els explotadors, Fernando Garcia, Juan Pablo Garcia i Karen Anne Ward, tenen una llarga experiència en el món de la restauració i coneixen les necessitats del Club, dinàmiques dels socis així com de les Seccions de Pesca i Creuer. Tots tres restauradors estaran al capdavant del Barlovento.

D’entre les candidatures que s’han interessat per l’explotació, l’equip directiu del CNCB i la Junta Directiva del Club consideren que, els actuals explotadors del Cheers i del Maset, són la millor opció possible per començar aquesta nova etapa al Club i tornar a oferir servei. En les setmanes vinents es donaran a conèixer les activitats organitzades per aquesta temporada i que situaran al soci com a eix vertebrador i centre de totes les iniciatives previstes.

Queden per endavant unes setmanes per condicionar l’espai i acabar d’enllestir l’oferta gastronòmica que tindran d’ara endavant. Benvinguts al CNCB, els millors desitjos!

Facebook Comments

Deixa un comentari