Cap de setmana amb algunes pluges

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Dissabte, cel molt ennuvolat o puntualment cobert per núvols baixos fins a mig matí arreu. Aquests núvols s’estendran d’oest a est i al vespre el cel quedarà molt ennuvolat o cobert arreu. Fins a primeres hores del matí és probable precipitació feble i dispersa al litoral i prelitoral.

La temperatura mínima serà similar en general, o localment lleugerament més baixa a la meitat nord. La temperatura màxima baixarà lleugerament a la meitat oest i serà similar o lleugerament més alta a la resta.

Al litoral bufarà el vent fluix i de direcció variable fins a primeres hores del matí i de nou al final del dia, amb predomini del terral. La resta de la jornada bufarà de component sud fluix amb cops moderats, més reforçat al litoral nord durant la tarda.

Diumenge de matinada el cel estarà molt ennuvolat o cobert arreu. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà d’oest a est fins a quedar serè o poc ennuvolat a primera hora de la tarda.

La temperatura mínima i màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa.

Vent fluix i variable de matinada amb predomini del component oest a l’interior, mentre que al litoral bufarà de components oest i sud entre fluix i moderat.

Pel que fa a l’estat de la mar, tindrem marejol tot el cap de setmana.

Facebook Comments

Deixa un comentari