Últims dies per beneficiar-se de la campanya “Navegar té premi: ¡¡¡Amarra gratis !!!”

Les vacances de 2020 no han estat com les habituals. Planejar amb temps i organitzar-se els mesos ha passat a segon pla. Però des del Club Nàutic Cambrils hem intentat minimitzar les conseqüències d’aquesta dura situació que ens està tocant viure.

Amb totes les mesures de seguretat i fent del nostre port, un port idoni perquè els navegants gaudeixin de la seva estada, els recordem que segueix vigent la campanya “Navega té premi: ¡¡¡Amarra gratis!!!”, de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics.

Són ja 28 ports als que formen part del conveni, per afavorir als seus usuaris amb aquesta oferta gratuïta. L’oferta, vàlida fins al 31 de desembre de 2020, és per a un total de 27 nits, màxim una a cada port, gratis per als amarradors de l’ACPET en qualsevol dels altres ports de l’ACPET que participen en aquesta promoció. Us convidem doncs a gaudir de tots ells en aquesta recta final de 2020!

Aquest conveni està reservat a la majoria dels usuaris dels ports adherits i consisteix en que tinguin una nit gratuïta en cadascun d’aquests ports adherits i que són els següents: ** Club Nàutic Port de la Selva – ** Port de Roses – ** Marina Empuriabrava – ** Club Nàutic L’Escala – ** Club Nàutic Port d’Aro – ** Club de Vela Blanes – Club Nàutic Arenys de Mar – Club Nàutic Balís – ** Port de Mataró – Marina Port Premià – Port Masnou – Marina Badalona – Port Fòrum – Port Olímpic – Reial Club Marítim de Barcelona – Port Ginesta – Club Nàutic Garraf – ** Port de Sitges-Aiguadolç – Club Nàutic Vilanova – – ** Port Segur-Calafell – ** Club Nàutic Coma-ruga – ** Club Nàutic Salou – ** Club Nàutic Cambrils – ** Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs – ** Port Calafat – ** Marina Sant Jordi – Sant Carles Marina – ** Club Nàutic les Cases d’Alcanar.

La gratuïtat es limita al preu de l’amarrador. Els consums, taxes i serveis seran de pagament. Les reserves s’han de fer obligatòriament a través del port base, que serà qui confirmi la disponibilitat.

Poden consultar totes les condicions en: https://www.acpet.es/navegar/index.php

Facebook Comments

Deixa un comentari