Cap de setmana de pluja

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Cel molt ennuvolat o cobert en general, amb l’obertura d’algunes clarianes transitòries a punts de la meitat oest, sobretot a l’interior.

S’espera precipitació d’intensitat entre feble i moderada al litoral i al prelitoral, sobretot a l’extrem nord-est al llarg del dia i a l’extrem sud de matinada. Localment podrà anar acompanyada de tempesta.

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa.

Vent de component nord i est entre fluix i moderat en general. Serà més reforçat al litoral, a punts del prelitoral i a cotes elevades de la meitat est on bufarà entre moderat i fort, amb ratxes localment molt fortes.

Diumenge millora la situació. Cel entre mig i molt ennuvolat fins a l’inici del matí en general, amb núvols més abundants i compactes a la meitat est del territori, al litoral i al prelitoral. A partir d’aleshores la nuvolositat minvarà progressivament de nord-est a sud-oest i el cel tendirà a quedar poc ennuvolat en general, localment mig ennuvolat al sud del territori fins a mitja tarda.

Temperatura mínima en descens entre lleuger i moderat; màxima semblant o lleugerament més alta en general.

Al litoral i prelitoral bufarà vent entre fluix i moderat, serà de component nord i est fins a migdia i de component sud i est a partir d’aleshores, si bé al final quedarà fluix i de direcció variable amb predomini del terral. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable en general.

Pel que fa a l’estat de la mar, maror i forta maror tot el cap de setmana.

Facebook Comments

Deixa un comentari