El Club Nàutic Cambrils aprova la compra d’un nou travel de 150 tones

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils va celebrar el passat dissabte  28 de novembre al matí la seva Assemblea Ordinària de Socis. I ho va fer de forma telemàtica, sent així la primera vegada que ho fa en la seva història i amb una assistència de més de 120 socis connectats virtualment. Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, va ser l’encarregat d’anar explicant tots els punts.

La compra del nou travel pel varador va ser el punt que més debat va generar, per les dues opcions que hi havia sobre la taula. Finalment es va aprovar la compra d’un travel de 150 tones, decisió celebrada per la Junta Directiva, que tenia com a objectiu prioritzar les necessitats i obligacions del Club Nàutic Cambrils envers els serveis que el Club ofereix.

Es tracta d’un projecte imprescindible per l’entitat, que permetrà comptar amb una infraestructura capaç d’elevar embarcacions de fins a 150 tones i reforçarà la posició del Nàutic de Cambrils com un Club de primera magnitud.

L’Assemblea General Ordinària de Socis del Club Nàutic Cambrils va donar llum verda al pressupost de 2020. A més, es va informar de la inversió de prop de mig milió d’euros en obres de millora i renovació de les instal·lacions en els propers mesos.

Facebook Comments

Deixa un comentari