El Club Nàutic Cambrils celebra la seva Primera Regata Virtual

El Club Nàutic Cambrils ha organitzat aquesta setmana la Primera Regata Virtual, per tal que aquells que tenen ganes de competició durant els dies de confinament, puguin treure’s l’espineta i passin estones ben entretingudes.

Es tracta d’una competició en la qual hi han pres part regatistes de tot Catalunya i del Real Club Náutico de Gran Canaria. Es van establir tres categories de competidors per edats: U16 fins a 16 anys, U40 de 17 a 40 anys i SR més de 40 anys.

Hi podia participar qualsevol persona que tingués vinculació amb el Club Nàutic Cambrils o amb algun altre club nàutic, ja fossin regatistes, mares o pares o cos tècnic, tant de Vela Lleugera, Creuer, Social, personal del Club, etc.

Només calia descarregar-se l’aplicació Virtual Regatta In-Shore i participar des d’un ordinador, telèfon mòbil o tauleta. Es tracta d’un joc virtual de regates, en el qual els participants han de demostrar la seva destresa amb l’estratègia. A més, la regata virtual simula les condicions meteorològiques trobades en temps real pels patrons.

Finalment, es feia amb la primera posició Max Urquizu del Club Nàutic Vilassar de Mar, seguit de Marcelo Cairo i Alberto Guillén, aquests dos últims del CNCB. La regata s’ha celebrat durant 4 dies amb un total de 12 proves.

Els trofeus es repartiran durant la Nit de la Vela del Club Nàutic Cambrils que es celebra al novembre.

Cal afegir que segurament tornarem a organitzar una Segona Regata Virtual de cara a la propera setmana i que anunciarem per a que tothom que vulgui, pugui participar-hi.

Resultats i informació de la Primera Regata Virtual aquí

 

Facebook Comments

Deixa un comentari