El Club Nàutic Cambrils manté els serveis mínims davant del Coronavirus

El Club Nàutic Cambrils informa que, seguint les directrius del Real Decreto 463/2020, del 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, segueix operatiu però sota serveis mínims i fins nou avís.

La Junta Directiva del Club Nàutic Cambrils lamenta la decisió però es veu obligada a reduir els serveis habituals per tal de complir amb la responsabilitat ciutadana de disminuir els riscos de contagi de la malaltia del COVID-19.

Preguem que facin totes les seves gestions a través del telèfon, en horari habitual de 9h a 13:30h i de 16h a 19h de dilluns a divendres, i de 10h a 14h el cap de setmana, correu electrònic i espai del soci.

Pel que fa a la navegació d’embarcacions d’esbarjo, no està permesa.

El varador funciona a porta tancada únicament per industrials i nàutiques sense accés a amarradors i públic en general.

Des del Club agraïm la comprensió de socis i usuaris davant d’aquesta situació que ens obliga a aturar els serveis habituals, tot desitjant que gràcies a la col·laboració de tothom, passi el més aviat possible, podent tornar així a la normalitat.

D’altra banda no descartem seguir modificant el funcionament del Club Nàutic Cambrils davant de qualsevol modificació per imperatiu legal o sanitari. Com sempre, els mantindrem informats de qualsevol canvi.

Facebook Comments

Deixa un comentari