El Club Nàutic Cambrils fa onejar la seva bandera blava

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

L’esforç i el treball constant del dia a dia han fet que un any més el Club Nàutic Cambrils sigui recompensat amb la Bandera Blava, un guardó reconegut a escala internacional que premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Des d’aquest matí la nova bandera blava torna a onejar al nostre port.

El distintiu Bandera Blava l’atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), que gestiona la campanya a Espanya. El jurat internacional Bandera Blava 2020 feia públic fa unes setmanes el llistat de platges i ports amb bandera blava i al Club la rebíem ahir mateix.

Mantenir-la aquest estiu, respectant els criteris Bandera Blava i les normes oficials relatives al COVID-19, és ara el desafiament. Fem possible, entre tots, amb el nostre comportament, que les nostres banderes blaves 2020, no només siguin més necessàries que mai, sinó també, les més merescudes i útils per a les nostres poblacions i el futur sostenible de litoral.

Bandera Blava, és prioritàriament, un Programa d’Educació per a la Sostenibilitat, que busca l’equilibri entre la dimensió econòmica, ecològica i social, d’un turisme sostenible i per al desenvolupament.

Facebook Comments

Deixa un comentari