El Club Nàutic Cambrils participa de la Blue Flag Mediterranean Week

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

La campanya és el resultat de la unió de deu organitzacions responsables del programa Bandera Blava en 10 països de la Mediterrània. Amb aquesta proposta es vol afavorir la conscienciació sobre la problemàtica de les escombraries marines a les platges i aigües de la Mediterrània.

Aquest any, per adaptar la Blue Flag Med Week a les noves circumstàncies, es realitza a través de les xarxes socials. Per això s’han creat unes imatges acompanyades de text en les quals es posa en rellevància algun fet que afecta al mar al llençar-hi residus. Els microplàstics, les burilles, els residus COVID, la biodiversitat, la seguretat a la platja, les escombraries marines flotant i l’educació ambiental són els protagonistes.

La Campanya s’engloba en el marc del programa de UNEP Mars Nets, el lema és “Canvia la Marea de Plàstic” http://www.cleanseas.org/about. L’Agència per a la Protecció Ambiental de Nacions Unides (UNEP) promou la neteja de platges per part de voluntaris, que poden ser coordinats a través dels ajuntaments i ports esportius.

Facebook Comments

Deixa un comentari