El Club Nàutic Cambrils revalida la seva bandera blava

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats, Port

L’esforç i el treball constant del dia a dia han fet que un any més el Club Nàutic Cambrils sigui recompensat amb la Bandera Blava, un guardó reconegut a escala internacional que premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental.

El jurat internacional Bandera Blava 2020 ha fet públic aquesta setmana el llistat de platges i ports amb bandera blava. I el Club Nàutic Cambrils ha tornat a aconseguir la bandera blava un any més.

El distintiu Bandera Blava l’atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), que gestiona la campanya a Espanya.

L’organisme ha concedit aquest any a Catalunya 95 banderes blaves per a platges i 23 per a ports esportius. Pel que fa a la demarcació de Tarragona, acumula 41 banderes blaves: 32 de la Costa Daurada i 9 de les Terres de l’Ebre, dues menys que l’any passat.

Mantenir-la aquest estiu, respectant els criteris Bandera Blava i les normes oficials relatives a l’COVID-19, és ara el desafiament. Fem possible, entre tots, amb el nostre comportament, que les nostres banderes blaves 2020, no només siguin més necessàries que mai, sinó també, les més merescudes i útils per a les nostres poblacions i el futur sostenible de litoral.

Bandera Blava, és prioritàriament, un Programa d’Educació per a la Sostenibilitat, que busca l’equilibri entre la dimensió econòmica, ecològica i social, d’un turisme sostenible i per al desenvolupament.

Facebook Comments

Deixa un comentari