El Club Nàutic Cambrils es suma a la campanya “Per un mar sense residus”

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

La campanya està impulsada per la Federació Catalana de Vela amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, i té l’objectiu d’organitzar diferents accions de recollida de residus. A ella s’hi han sumat més d’una vintena de Clubs i Escoles de Vela. Les jornades de recollida se celebraran durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Amb la campanya “per un mar sense residus” l’esport de la vela està present en accions de conscienciació i acció mediambiental, fonamentals per també la pràctica de l’esport. El Club Nàutic Cambrils informarà en les properes setmanes de les accions que durà a terme.

La Federació Catalana de Vela fa coincidir la campanya amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Aquesta neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, es volen donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria. A més, es busca fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa; fer públiques les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus i fer canviar el comportament quotidià dels europeus en consum i producció.

Aquesta edició se celebrarà del 21 al 29 de novembre de 2020.

Facebook Comments

Deixa un comentari