Les vendes d’embarcacions creixen al mes de setembre d’un 57,6 % a Catalunya, segons publica ADIN

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Són dades extretes de l’informe elaborat per ADIN, l’Associació d’Empresaris d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics, amb dades de la Direcció General de la Marina Mercant. En l’informe també s’indica que les vendes d’embarcacions van créixer al mes de setembre un 29,3 % al conjunt de l’estat. 

Dades que contrasten amb les de les matriculacions d’embarcacions en el període gener-setembre, quan a Catalunya, ha retrocedit un –28,7 % i al conjunt de l’Estat un –13,1%.  

Per tipus d’embarcacions, a nivell estatal, els menors descensos corresponen a les motos aquàtiques amb un – 1,5 %, seguides de les embarcacions neumàtiques amb un – 13,4 %, de les de vela amb un – 15,0 %, de les embarcacions rígides amb un – 16,5 % i de les embarcacions semirígides amb un – 23,5 %. 

Mentre que a Catalunya, els menors descensos corresponen a les embarcacions de vela amb un – 19,08 %, seguides de les embarcacions neumàtiques amb un – 23,3 %, de les motos aquàtiques amb un – 26,4 %, de les rígides amb un – 27,4 % i de les embarcacions semirígides amb un – 42,0 %. 

En opinió de Jordi Senties, President de ADIN: “Els darrers quatre mesos, el mercat tant a Catalunya, com al conjunt de l’Estat, ha crescut amb molta intensitat, però no suficient com per compensar els mesos previs de confinament; creiem que donades les circumstàncies són uns magnífics resultats que confiem milloraran a la propera temporada”. 

Facebook Comments

Deixa un comentari