El Club Nàutic Cambrils torna a la normalitat després del temporal

El Club Nàutic Cambrils torna a la normalitat després de la llevantada d’aquest passat dimarts 22 d’octubre. Tot i les incidències menors, l’equip humà del Club ha vetllat tota la nit pel benestar de les embarcacions i pantalans i ha reforçat el seu dispositiu des de primera hora per minimitzar els efectes del temporal més important de l’any al territori.

Els propietaris de les quatre embarcacions afectades ja han estat informats a primera hora del matí. La resta d’afectacions menors estaran resoltes durant el matí.

El Baix Camp ha estat una de les zones més afectades i a Cambrils han estat 146l/m2 els caiguts i unes 5.000 persones del municipi es van estar sense llum durant hores a causa del temporal. Els punts més afectats són les diferents rieres i barrancs que travessen el municipi, principalment a les seves desembocadures.

L’actual Junta Directiva del CNCB vol mostrar tot el seu suport als cossos de seguretat, Bombers, Protecció Civil i SEM de Cambrils que han estat treballant tota la nit per minimitzar els efectes del temporal que ha afectat a tot el municipi.

Facebook Comments

Deixa un comentari