Més de 70 expositors prenen part de la nova edició del Valencia Boat Show que se celebra del 30 d’octubre al 3 de novembre

La Marina de València acollirà del 30 d’octubre al 3 de novembre una nova edició de la Valencia Boat Show. Un esdeveniment que, a més d’una àmplia exposició de vaixells, albergarà també altres esports nàutics i activitats.

El Valencia Boat Show és una gran exposició nàutica organitzada per la Unió d’Empreses Nàutiques (UEN) des de 2009. El saló comptarà amb més de 70 expositors en els seus 16.000 m2 d’exposició, entre els quals es troben les principals drassanes nacionals i internacionals amb la seva flota d’embarcacions noves i novetats de l’any, les més importants empreses de motors  així com una àmplia oferta d’electrònica, accessoris, acastillaje i serveis nàutics. Hi haurà activitats tècniques per a professionals però també, activitats informatives per a tota la família. Així, aquesta exposició a València és un pla perfecte per a empreses i professionals de la navegació i l’àmbit aquàtic, però també per a famílies que s’acostin a passejar pel port, gaudir de l’oferta d’activitats i endinsar-se en el món nàutic.

L’horari serà de 10h a 19h.

Facebook Comments

Deixa un comentari