El Club, present a les Jornades Tècniques per a Escoles de Vela

El Club Nàutic Cambrils ha participat aquesta setmana a la segona edició de les Jornades Tècniques per a Escoles de Vela, que organitza la Federació Catalana de Vela. S’han celebrat els dies 20 i 21 al Barcelona International Sailing Center. Una edició amb gairebé un centenar de directors, coordinadors i monitors de les Escoles de Vela reconegudes de Catalunya.

Els assistents han gaudit d’unes ponències participatives i de caràcter formatiu impartides per diferents professionals del sector que han aportat la seva experiència i coneixements mitjançant col·loquis, casos d’èxit i grups de treball.

Les temàtiques de les ponències han estat: la fidelització de socis i abonats; la legalitat de les Escoles de Vela; les tendències socioculturals en el món de l’esport; les tecnologies immersives i virtuals per la nàutica; la retenció i rescat de clients en centres i Clubs esportius mitjançant la gestió de les dades; i les diferents estratègies d’una bona comunicació digital.

Els projectes de l’Àrea de Vela Social de la Federació també han tingut cabuda en aquest esdeveniment. En matèria de Vela Sostenible, s’ha realitzat un taller formatiu amb els conceptes clau, economia blava i circular, sobre els reptes mediambientals als quals ens enfrontem actualment. A més s’han presentat les accions de l’Àrea d’Escola. La directora de l’Escola Catalana de Vela, Inés Vizcarro, ha explicat les estratègies i accions planificades per promocionar l’esport de la vela a tot el litoral català i així captar més alumnes.

La novetat d’enguany ha estat el foment de les pauses actives: breus descansos que mitjançant tècniques i exercicis ajuden a reduir la fatiga laboral, els trastorns osteomusculars i a prevenir l’estrès.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari