Nova reunió del Comitè Organitzador de la 12a edició de la Fira Marítima Costa Daurada

El Club Nàutic Cambrils organitza, per delegació de l’Ajuntament de Cambrils, la 12a Fira Marítima de la Costa Daurada els dies 3, 4 i 5 de maig. En aquesta edició l’esdeveniment nàutic fa una aposta clara i decidida per la sostenibilitat, la cura del medi ambient, el reciclatge i les noves tecnologies en el sector nàutic.

Durant tres dies Cambrils es converteix en l’aparador de les empreses nàutiques i de la indústria auxiliar, que permetran als amants del mar provar les últimes novetats i productes del sector.

Aquest dijous 21 de març al matí el Comitè Organitzador es tornava a reunir per perfilar detalls de la propera edició. En els pròxims dies es donaran més informació de l’edició d’enguany, així com la nova imatge de l’esdeveniment.

La 12a Fira Marítima de la Costa Daurada continua apostant perque tothom pugui practicar la nàutica des de vessants diferents, així com involucrar a les escoles del municipi. D’aquesta manera, per segon any consecutiu els alumnes hi participaran amb un concurs lligat a la sostenibilitat i amb una sèrie de sessions relacionades amb el submarinisme i la cura del fons marí. D’altra banda seguiran les xerrades, demostracions i exhibicions per a professionals, esportistes i públic familiar. Una Fira per respirar mar i gaudir en família i amics.

Per a participar com a expositor només cal contactar amb l’oficina del Club.

Facebook Comments

Deixa un comentari