El Club, punt d’entrega d’aliments del Gran Recapte

Premsa Club Nàutic

, ¡

Fins al pròxim 11 de desembre tots aquells que ho desitgin podran col•laborar en el Gran Recapte d’Aliments de Catalunya. El CNCB un any més, i seguint la tradició del col•laborador del Club, Francesc Guillemat, que lamentablement ens va deixar el passat mes de maig, el Club serà un dels punts on poder fer entrega dels aliments.

El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup que, arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la porten a terme simultàniament als quatre Bancs dels Aliments de Catalunya.

Es calcula que actualment un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i la nostra capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és amb aquest objectiu que des dels Bancs dels Aliments es posa en marxa aquest projecte, que enguany arriba ja a la vuitena edició.

Facebook Comments

Deixa un comentari