16.000 persones participen en la marxa contra el terrorisme

Sota el lema #TotsSomCambrils, el passat divendres 25 d’agost 16.000 persones van homenatjar a les víctimes dels atemptats de Cambrils i Barcelona. La marxa silenciosa de rebuig al terrorisme va iniciar-se al Passeig de les Palmeres i va transcórrer pel Passeig Marítim fins arribar davant de les instal·lacions del Club Nàutic de Cambrils, lloc on es van produir els atemptats.

En aquest punt les autoritats, representants dels cossos policials i dels serveis d’emergències van fer una ofrena floral al lloc dels fets. En nom del Club Nàutic també es va fer entrega de les samarretes de l’Escola de Vela i del Casal d’Estiu per part dels joves regatistes del Club.

Durant l’acte es van viure moments molt emotius. La ciutadania va voler també homenatjar amb aplaudiments als cossos policials i d’emergències, que van encapçalar la manifestació, que va tenir com  lema “Tots som Cambrils” i “No tinc por!”.

La segona part de la marxa  va estar encapçalada per un gran nombre de representants institucionals. Entre ells, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau o el líder del PSOE, Pedro Sánchez entre d’altres. El president del Club Nàutic de Cambrils, Ramon Vallverdú, i treballadors del Club també van assistir a l’acte, que va comptar amb una històrica participació ciutadana.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari