El CNCB torna a sumar-se a les accions solidàries que organitza La Marató de TV3

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

Un any més el Club Nàutic Cambrils se suma a les accions solidàries que organitza La Marató de Tv3, enguany dedicades a les malalties minoritàries. Tot i que el Club ja participa activament en diferents accions amb finalitats socials i té importants compromisos a favor de la inclusió i l’accessibilitat al llarg de l’any, no vol perdre’s un any més la seva participació, implicació i aposta per la Marató de TV3.

D’aquesta manera, el cap de setmana del 6 al 8 de desembre hi haurà la regata solidària ‘Travessa Cambrils-Salou’ d’Optimist i Làser organitzada conjuntament amb el CN Salou. Tot i així, l’acció més rellevant en aquest sentit es va realitzar el cap de setmana del 21 i 22 de setembre amb la celebració de la 4a edició de la Regata Carla, ‘Curem la Síndrome de RETT’. La regata va congregar prop de 150 regatistes d’Optimist, Làser i 420; i 128 embarcacions arribades de diferents clubs amb la finalitat de sumar-se a la gran festa de la solidaritat i l’esport. De fet, diferents actuacions musicals, concursos i propostes gastronòmiques van omplir durant tot el cap de setmana l’Escola de Vela del Club i la zona del Barlovento.

Gràcies a les aportacions donades per diferents patrocinadors i col·laboradors es van realitzar múltiples sortejos que van permetre recaptar més de 2.500€ que seran donats a l’organització de La Marató en els pròxims dies.

Facebook Comments

Deixa un comentari