Damià Galcerà es proclama campió de Catalunya d’Optimist B sub9

El regatista del Club Nàutic Cambrils pujava al pòdium aquest diumenge 4 de juny al Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs en la tercera prova del V Circuit Terres de Mestral amb un total de 79 regatistes

El Club Nàutic Cambrils suma un nou campió de Catalunya aquest any. Es tracta del jove regatista Damià Galcerà, que va ser el millor en la seva categoria, Optimist B sub9, quedant, a més, quart de la general. El Campionat s’ha celebrat aquest darrer cap de setmana del 3 i 4 de juny al Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, en la que també era la tercera prova del V Circuit Terres de Mestral.

Va ser un cap de setmana de poc vent. Tot i així es van poder celebrar les sis proves previstes, tres cada dia.

La resta de l’equip d’Optimist B del Club Nàutic Cambrils estava format per Bruno Compte, Martina Graus, Oliver Jabalera, Stel·la Pregonas i Anna Simó. Amb la seva participació al Campionat de Catalunya, tanquen la temporada i iniciaran els entrenaments al mes de juliol. Els joves regatistes van estar acompanyats per les seves entrenadores Bea Muro i Miriam Oliva. Aquesta última, per cert, s’acomiadava ahir diumenge com a entrenadora del CNCB.

Aquest nou Campionat de Catalunya aconseguit pel regatista del Club Nàutic Cambrils avala el bon treball de tot l’equip dirigit per Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva del Club.

Facebook Comments

Deixa un comentari