L’equip d’Ilca del Club Nàutic Cambrils aconsegueix triplet al Campionat de Catalunya amb Ricard Castellví, Joan Fargas i Laura Williams com a campions

Pepe Peñaranda també pujava al pòdium 2n sub16 d’Ilca 4. L’equip d’Optimist B, per la seva banda, recollia trofeu al Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs. Damià Galcerà guanyava la plata a la Copa Sud Terres Mestral en la categoria sub 11

Nou rècord per als equips de regates del Club Nàutic Cambrils, triplet al Campionat de Catalunya d’Ilca amb Campió d’Ilca 7 i Campiona i Campió d’Ilca 4. Els excel·lents resultats confirmen novament la bona feina i sumen  èxits al palmarès de la secció esportiva del CNCB. Celebrat al Club Nàutic Vilanova en dos caps de setmana, el Campionat de Catalunya finalitzava ahir diumenge 28 de maig amb un total d’onze proves realitzades i una flota de 65 regatistes.

Ja el primer cap de setmana Castellví liderava la classificació d’Ilca 7 i Fargas la d’Ilca 4. Williams també es posicionava primera femenina. Ho feien després de sis proves.

El segon cap de setmana, amb totes les condicions meteorològiques, des de poc vent dissabte fins a bastant diumenge, van saber aguantar i ser els millors en la seva classe, recollint així els respectius ors. A més, Pepe Peñaranda també pujava al pòdium 2n sub16 d’Ilca 4.

Cal destacar també els bons resultats de la resta de l’equip d’Ilca, Gisel Fontana, Daniel Pérez, Roger Ramon, Félix Ramos, els quals s’estrenaven en Ilca 4, després d’haver deixat l’Optimist. També hi prenia part Alejandro Ferrero. Tots ells van estar acompanyats pels seus entrenadors Sergi Sevil i Guillem Griñó.

L’equip d’Optimist B també estava de competició aquest cap de setmana del 27 i 28 de maig. Se celebrava la Copa Sud Terres Mestral, en la qual, després de sis proves, Damià Galcerà guanyava la plata a en la categoria sub 11, quedant sisè a la general. La resta de l’equip participant estava format per Bruno Compte, Martina Graus, Oliver Jabalera, Stel·la Pregonas i Anna Simó, acompanyats per la seva entrenadora Lucía Gascón.

Aquests nous premis avalen el bon treball de tot l’equip dirigit per Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva del Club Nàutic Cambrils.

Facebook Comments

Deixa un comentari