Es disputa la XVIII Regata Vent de Dalt de creuers

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils va organitzar un any més la regata Vent de Dalt. La competició, que es va celebrar els dies 10 i 11 de juliol, arribava a la seva 18a edició i era puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A2.

La Vent de Dalt va portar als seus participants a fer un recorregut de 66 milles fins al Far Cap Tortosa, Plataforma Casablanca i tornar. Una travessia que es va iniciar divendres a les 6 de la tarda i de la qual cal destacar el bon vent que van tenir. La primera embarcació en arribar a Cambrils ho feia dissabte passat un quart d’hora de les 7 del matí. Una regata, doncs, que els va tenir navegant tota la nit i matinada i els va fer reviure el millor de la navegació.

Després d’un merescut descans, al vespre de dissabte els participants es van tornar a reunir per celebrar l’entrega de premis, amb la presència de la regidora d’esports Natàlia Pleguezuelos i el director esportiu del CNCB Joan Gelpí.

L’Arosa IX, del Club Nàutic Hospitalet-Vandellós, era el primer classificat de la categoria tripulació, mentre que el Grop III, del Club Marítim Torredembarra, s’enduia el primer lloc en Solitaris A2.

Seguidament els participants van gaudir d’un sopar per acabar de celebrar aquesta primera regata després de mesos sense navegar.

Podeu veure més fotos al nostre àlbum de FLICKR

Facebook Comments

Deixa un comentari