Save the date! Sopar social el 22 d’agost

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils ja ha posat data al Sopar Social del Club Nàutic Cambrils. Serà el dissabte 22 d’agost. Una cita molt esperada pels nostres socis i més després d’aquests mesos en els quals ens ha tocat viure confinats. Amb tot, arran d’aquesta situació, el CNCB prepara ja el sopar marcat pel seguiment estricte dels protocols de seguretat, tenint en compte que serà una vetllada diferent als anys anteriors.

Com és tradició, el Sopar Social, a més de ser la festa que reuneix als socis, amics i família per gaudir d’una nit d’estiu especial, servirà per homenatjar als socis que porten 25 o 50 anys al Club.

A falta d’un mes per la seva celebració, en els propers dies el CNCB donarà més detalls d’aquesta nova edició. Però ja podem avançar que s’està preparant una gran festa a la zona de la nova L3, amb un sopar molt especial, cuidant fins l’últim detall on el bon menjar i les sorpreses hi estaran presents. La vetllada s’allargarà fins ben entrada la nit amb DJ i molta música, sempre que les circumstàncies amb les quals vivim ens ho permetin.

Facebook Comments

Deixa un comentari