Dos regatistes del CNCB, seleccionats pel programa d’accés a l’Equip Olímpic Català de Vela

Els esportistes Ricard Castellví i Marcelo Cairo formen part del grup de catorze regatistes seleccionats per la Federació Catalana de Vela per l’equip, que treballarà intensament per optar a participar als Jocs Olímpics de París 2024.

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Ricard Castellví i Marcelo Cairo han estat seleccionats per formar part del nou programa d’accés a l’Equip Olímpic Català per la temporada 2022-2023. El programa s’adreça a regatistes que vulguin dur a terme una campanya olímpica i els ofereix suport econòmic i logístic per la seva participació a la Copa i Campionat d’Espanya, l’Europeu i el Mundial de les classes reconegudes per la World Sailing. A més, tindran accés a concentracions organitzades per la Real Federación Española de Vela.

La Comissió Esportiva de la Federació Catalana de Vela ha estat l’encarregada, sota criteris tècnics, de fer la selecció dels catorze regatistes de diferents clubs catalans que completen l’equip. Formar-ne part suposa pels esportistes una porta d’accés als equips preolímpic i olímpic nacional de vela.

Ricard Castellví i Marcelo Cairo són dos dels regatistes del CNCB amb més projecció actualment i han aconseguit grans resultats en els darrers mesos. Fa poc menys d’una setmana, Castellví es classificava 6è al Mundial d’Ilca 7 sub21. Per la seva banda, Cairo aconseguia també la sisena posició a la Copa d’Espanya de Fórmula Kite d’aquest any.

Per al Club Nàutic Cambrils és un orgull que dos regatistes que formen part del Club des dels seus inicis en el món de la vela el representin al més alt nivell competitiu i comptaran amb tot el suport de l’entitat en el camí cap a París 2024. A més, la seva dedicació i esforç suposa un gran exemple pels regatistes més joves del CNCB i per aquells joves interessats en iniciar-se en el món de la vela.  

Facebook Comments

Deixa un comentari