El Club Nàutic Cambrils organitza un tast de vins, cava, cervesa i oli submarins

El passat 19 d’agost els assistents al tast organitzat pel CNCB van gaudir d’una proposta diferent a les habituals amb una degustació de vins, cava, cervesa i oli fets amb criança submarina en àmfores ceràmiques artesanals.

S’Àmfora és el celler responsable d’aquesta metodologia, que va començar a provar al 2009. No va ser fins 2016 quan iniciar la criança del vi al fons del mar amb àmfores ceràmiques en una bodega submarina situada al Delta de l’Ebre. Segons S’Àmfora, la criança submarina de vi directament en àmfora ceràmica aporta al vi una evolució sense oxidació més ràpida que en ampolla, polint qualsevol nota astringent i afavorint la frescor en boca i nas gràcies a les qualitats marines que adquireix durant el repòs submarí.

Els assistents al tast van poder comprovar les diferències de la criança habitual amb la submarina, guiats pels responsables del celler.

Un cop finalitzat el tast, els participants van passar a la terrassa del Restaurant del CNCB per gaudir del capvespre i d’un sopar informal.

Facebook Comments

Deixa un comentari