El Campionat de Catalunya d’Optimist G1 i G2 continua a les instal·lacions del CNCB

Els regatistes del CNCB Joan Domingo i Daniel Pérez es situen ara mateix en tercera posició en les categories G1 i G2, respectivament, del Campionat de Catalunya d’Optimist que es desenvolupa a Cambrils.  Les posicions són provisionals, a l’espera de la celebració de la segona i última fase del Campionat, que tindrà lloc aquest cap de setmana.

La competició, organitzada pel Club Nàutic Cambrils per delegació de la Federació Catalana de Vela, va començar el passat 10 d’abril i aplega gairebé 170 regatistes de 15 clubs de tot Catalunya. En el primer cap de setmana de la competició, la situació meteorològica va jugar una mala passada als participants i la falta de vent va impedir la pràctica de les proves amb normalitat.  Durant la jornada de dissabte els nois i noies van haver de tornar a terra, tot i els esforços del Comitè per poder realitzar alguna prova. En la jornada de diumenge, amb una mica més de vent, únicament es va poder celebrar una de les proves previstes. Així  doncs, els i les esportistes esperen amb moltes ganes les properes jornades de competició.

Un total de 22 regatistes del Club Nàutic Cambrils participen al Campionat. Fins al moment, dos d’ells tenen mig peu al pòdium i tot l’equip esportiu està implicat al màxim en la celebració de la competició. L’esdeveniment implica un gran desplegament a les instal·lacions del Club, que s’ha esforçat per adaptar totes les activitats al compliment de les mesures necessàries per garantir que regatistes i acompanyants puguin gaudir de les activitats amb seguretat.

Podeu veure les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari