Primer vídeo de la sèrie “Coneix el CNCB”

Amb la primera fase d’obres finalitzada, l’inici dels treballs d’edificació i l’increment d’accions amb l’arribada de la nova temporada, l’objectiu del Club Nàutic Cambrils és fer sentir els seus socis i usuaris més a prop del Club. Per a això, s’està treballant en una sèrie de vídeos breus sobre les diferents àrees de Club que permetran veure de prop el seu funcionament.

Mitjançant el primer vídeo, pujat al nostre canal de Youtube, volem mostrar-vos part de la feina que hi ha darrere de la Secció Esportiva de Club Nàutic Cambrils. Els últims mesos han estat complicats també per als nostres equips de regates, amb l’anul·lació de moltes competicions i la necessitat d’adaptar els entrenaments a les restriccions marcades per la pandèmia. Tot i això, hem de destacar l’esforç dels esportistes i l’equip d’entrenament per mantenir l’activitat i els bons resultats.

A través d’aquestes imatges volem apropar-vos una mica més al dia a dia de la Secció Esportiva. Precisament, aquests dies el CNCB es troba immers en la celebració del Campionat de Catalunya d’Optimist G1 i G2. Es tracta de la primera gran competició de l’any a Cambrils i era molt esperada per tots.

Des del CNCB animem a tots a seguir el nostre dia a dia a través d’aquesta sèrie de vídeos.

Facebook Comments

Deixa un comentari