El Club Nàutic Cambrils acull l’apadrinament del Sailing Training Camps, el nou producte de Nàutic Parc i Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l’Ebre

Els Sailing Training Camps tenen l’objectiu de posicionar la nostra destinació com un referent per l’entrenament de regatistes europeus en temporada baixa. Que sigui un punt neuràlgic per la preparació de regatistes en èpoques de l’any en les quals, per les difícils condicions climatològiques dels seus països, no hi poden entrenar.

El passat divendres 17 de novembre es va presentar aquest nou projecte creat per Nàutic Parc-Estació Nàutica Costa Daurada i Terres de l’Ebre per convertir l’àmbit del Golf de Sant Jordi, des de Salou al Delta de l’Ebre, en una nova aposta del territori en turisme esportiu.

L’acte va tenir l’apadrinament de Theresa Zabell, regatista campiona olímpica i medalla d’or als JJ.OO. de Barcelona 1992 i als Jocs d’Atlanta 1996, cinc vegades campiona del món de vela i designada Millor Regatista del segle XX per la Federació Internacional de Vela.

Theresa Zabell va recordar els seus inicis al món de la vela i els seus primers entrenaments, molts dels quals van fer-se a aigües de Salou, Cambrils, l’Hospitalet i la Ràpita, on va descobrir els vents del Golf de Sant Jordi.

Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, va donar tot el seu suport al projecte, que sumarà en l’aposta per projectar la nostra zona com una destinació esportiva i turística tot l’any.

Des de Nàutic Parc ja s’han realitzat unes primeres accions de prospecció de mercats i s’han previst accions a Alemanya i Dinamarca.

El Sailing Training Camp compta amb el suport dels clubs i ports esportius de Salou, Cambrils, Vandellòs i l’Hospitalet, Calafat, Sant Jordi, l’Ametlla de Mar i l’Ampolla.

Facebook Comments

Deixa un comentari