El Club Nàutic Cambrils acompanya a MaserGrup en la inauguració de la nova seu corporativa i commemora els seus 25 anys

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El principal patrocinador del CNCB, Vermuts Miró, liderat per Xavier Martínez, també soci del Club Nàutic Cambrils, està aglutinat al grup d’empreses industrials MaserGrup. La corporació celebra enguany el seu 25è aniversari i aprofitava el passat divendres 10 de novembre per inaugurar la seva nova seu, situada al polígon Mas de les Ànimes de Reus.

L’acte inaugural es va iniciar amb el tradicional tall de cinta i amb la descoberta d’una placa commemorativa a l’entrada principal de l’edifici. En ella hi van participar, a més del president i fundador de MaserGrup, Xavier Martínez i Serra, el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó i l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita.

Després de la inauguració es va fer una visita a les noves instal·lacions i, tot seguit, es va fer una gala amb parlaments. Un piscolabis va posar punt i final a aquesta inauguració.

Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils i Anton Callau, secretari de l’entitat, van ser part dels 300 convidats a l’esdeveniment. Amb la seva presència van voler felicitar aquest quart de segle de MaserGrup i fer palesa la bona relació entre les dues entitats.  

MaserGrup competeix actualment en nínxols de mercat en els quals és referent mundial, gràcies a TECNOL, Fruselva, Vermuts Miró i SETIER / Casa Navàs, empreses que donen feina a més de 800 treballadors en set països de tres continents. Pioners en camps com la química, la indústria i l’alimentació, actualment els seus productes arriben a 27 països d’arreu del món.

Les noves instal·lacions compten amb una superfície total de 14.152 m2, distribuïts en tres plantes d’alçària i una de subterrània, i destaca per la seva clara aposta per la transformació digital, la sostenibilitat i el medi ambient.

Facebook Comments

Deixa un comentari