El Club Nàutic Cambrils celebra amb èxit el seu tradicional Sopar Social

Una bona part de socis i sòcies del CNCB han participat al sopar de celebració que marca el final de la temporada d’estiu al Club. Després que l’any passat no es pogués celebrar per la situació de pandèmia, el passat dissabte 28 d’agost van poder gaudir de la ja tradicional trobada a una de les terrasses del nou Restaurant del Club.

La vetllada començava a quarts de nou del vespre amb l’arribada dels membres del Club i les seves famílies. Després de recollir els obsequis de benvinguda i passar pel photocall, va arribar el moment dels retrobaments i de gaudir entre família i amics del menú creat per l’ocasió per l’equip del Restaurant.

Tot l’equip del CNCB va preparar la reunió amb molta il·lusió, seguint els protocols necessaris que marquen les restriccions vigents i que també estableixen un límit d’aforament en la restauració. Es va treballar intensament perquè tots els assistents gaudissin d’una trobada el més especial possible. En aquesta línia, Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, acompanyat pels membres de la Junta Directiva David Bretón i Antonio Rodríguez, agraïa la presència dels assistents, remarcant el fet que enguany s’havia fet un esforç especial per poder tirar endavant una cita tan emblemàtica en el calendari d’estiu del Club. I és que l’entitat ha treballat al màxim per mantenir l’activitat en la mesura del possible i oferir una oferta més atractiva any rere any.

A banda de gaudir de la gastronomia, el Sopar Social va ser també escenari del tradicional homenatge a aquells socis que al 2020 i al 2021 han complert 25 i 50 anys vinculats al nostre Club. Al llarg de 2020, els socis Josep Gumà Padró, Santiago Becerril i Xavier Cirera Dotti van complir 25 anys lligats al Club. Mentre que Paloma Garcia-Atance celebrava els 50 anys com a sòcia. Aquest 2021, Carlos Piqué Pàmies i Jordi Romero Jiménez celebren 25 anys al CNCB, juntament amb Oliveros López i Francesc Abellà. Ells dos van poder assistir al Sopar Social i se’ls va fer entrega de l’obsequi corresponent. Un moment emocionant i que els assistents van rebre amb aplaudiments per gairebé tota una vida unida al Club Nàutic Cambrils.

A la part final de la vetllada, i gràcies a la col·laboració de diferents patrocinadors i col·laboradors del CNCB, es va fer un sorteig de diversos regals entre els assistents. Tot plegat, va suposar el colofó ideal a una nit especial i que el Club espera que pugui repetir-se l’estiu vinent comptant amb la presència dels socis i sòcies.

Poden veure totes les fotos al nostre àlbum de FLICKR

Facebook Comments

Deixa un comentari