L’Acadèmia Nàutica del CNCB ha rebut ja un 30% més d’alumnes aquest 2021 que en tot l’any anterior

El proper 18 de setembre està programada l’única convocatòria d’examen a la província de Tarragona aquest 2021 per obtenir els títols de Patró d’Embarcacions d’Esbarjo (PER) i de Patró de Navegació Bàsica (PNB). L’Acadèmia del CNCB ofereix aquests dies classes teòriques i pràctiques intensives a l’alumnat.

L’Acadèmia Nàutica del Club Nàutic Cambrils ha ampliat aquest estiu el calendari de cursos i pràctiques degut a l’increment de peticions per part dels usuaris. Entre els cursos més demandats hi ha els que permeten obtenir llicències de navegació. En el que portem de 2021, l’Acadèmia del CNCB ha rebut 445 alumnes. A falta de tancar l’any , aquesta xifra suposa ja un increment superior al 30% respecte al total d’alumnes de 2020.

Des del mes de juny l’Acadèmia Nàutica del CNCB ha ofert cursos entre setmana i també els caps de setmana. L’oferta formativa va des de cursos per obtenir la Llicència de Navegació fins al de Capità de Iot però també hi ha cursos per iniciar-se en la navegació, o bé, renovar coneixements o ampliar-los. Cal remarcar que al calendari d’aquest estiu s’han inclòs les pràctiques de 24 hores per navegar fins a les Illes Balears. Les pràctiques de motor i vela de tots els cursos, a més de la Llicència de Navegació, s’han fet de forma presencial. La resta de la formació s’ha adaptat al format telemàtic per tal de facilitar als alumnes poder realitzar els cursos i garantir el compliment de les mesures de seguretat necessàries que marca la situació de la pandèmia.

El proper 18 de setembre tindrà lloc l’única convocatòria d’examen aquest 2021 a la província de Tarragona per obtenir el títol de Patró d’Embarcacions d’Esbarjo (PER) i el de Patró de Navegació Bàsica (PNB). Per aquest motiu, aquests dies es fan classes teòriques i pràctiques intensives amb els alumnes que es preparen per obtenir aquestes titulacions. Es tracta d’una bona oportunitat per aquells alumnes de la zona que vulguin aprofitar l’ocasió per no haver de desplaçar-se a Barcelona a fer la prova.

A partir del mes de setembre, l’Acadèmia Nàutica del Club Nàutic Cambrils continuarà amb la seva oferta habitual del cursos.

Facebook Comments

Deixa un comentari