El Club Nàutic Cambrils es proclama campió per equips a Optimist en la 59a edició del Gran Dia de la Vela – Bufete Frau i el seu regatista Joan Domingo finalitza subcampió

El Club Nàutic S’Arenal ha acollit aquesta competició per a les classes Optimist, 420, ILCA 6, ILCA 4, Open IQ Foil, Techno 293, Formula Windsurf, Musto Skiff, vela llatina i embarcacions de classe creuer. En total hi han participat uns 800 regatistes.

Els equips d’Optimist i Ilca del Club Nàutic Cambrils van viatjar a Mallorca la setmana passada per disputar la 59a edició del Gran Dia de la Vela – Bufet Frau del dijous 24 al diumenge 27 d’agost. 

Els tres primers dies es van succeir les proves amb una meteorologia excel·lent. Les regates previstes ahir diumenge, però, es van haver de cancel·lar pel fort vent. 

Després de sis proves, Joan Domingo finalitzava segon, alçant el trofeu de subcampió i tancant l’agost molt satisfet i per partida doble. I és que el Club Nàutic Cambrils guanyava, a més, el campionat per equips en una final contra el Club Nàutic S’Arenal. L’equip estava format per Yago Alegret, Darío Alvaredo, Joan Domingo i Iker Múgica, amb Leandre Garcia i Oriol Oliva com a entrenadors. 

La resta de l’equip del CNCB estava format pels regatistes Manu Alegret, Santi Bes, Albert Gimeno, Cristina Guillén, Irene Isasa, Marcel Martí, Alex Martí i Sergi Muñoz. 

D’altra banda, també hi va participar el regatista d’Ilca 6 del Club Nàutic Cambrils Joan Fargas i els regatistes d’Ilca 4 Àlvar Vila, Fèlix Ramos, Pepe Peñaranda, Gisel Fontana, Daniel Pérez i Roger Ramon. 

La propera cita serà per als Optimist és a casa. En dues setmanes es disputarà la segona edició de la Golden Coast Regatta, una competició internacional per a la qual ja s’estan preparant. 

Facebook Comments

Deixa un comentari