150 persones gaudeixen del sopar social del Club Nàutic Cambrils

El sopar social,la gran cita de l’estiu del Club Nàutic Cambrils, es celebrava aquest passat dissabte26 d’agost, reunint bona part dels membres del Club i les seves famílies. La nit començava a quarts de nou en una gran carpa a la zona del Barlovento amb l’arribada dels socis i l’aturada de la pluja, que permetia celebrar l’aperitiu a l’aire lliure, cortesia de Vermuts Miró.

Tot seguit els comensals van anar seient a les seves taules per donar inici al sopar. El bon ambient i la familiaritat que es respiraven van donar pas a un dels moments més esperats, els homenatges a aquells socis que compleixen aquest 2023 50 i 25 anys com a membres del Club Nàutic Cambrils. Des del Club és sempre un motiu d’il·lusió i satisfacció i enguany en són nou els socis que compleixen mig segle amb nosaltres i dos que en celebren 25. El president Ramon Vallverdú, acompanyat dels membres de la Junta Directiva, va anar nomenant-los i cedint-los-hi la paraula, arrencant aplaudiments dels presents, sent un dels instants més emotius de la nit.

Poc després, al finalitzar el sopar, començava la barra lliure amb la col·laboració de Barlovento i la música del DJ Chiqui. Bona part dels socis i sòcies van sortir a moure l’esquelet fins ben entrada la matinada, tancant així una nit per recordar.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari