El Club Nàutic Cambrils es suma al Marina Day el dissabte 8 de juny

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Un any més, el Marina Day torna a omplir els Ports Esportius de Catalunya d’activitats per a tota la família. El proper dissabte 8 de juny es celebra una nova edició d’una jornada festiva per apropar a tots els ciutadans als ports esportius i al mar amb un gran nombre d’activitats gratuïtes o descomptes.

El Club Nàutic Cambrils s’hi torna a sumar oferint durant tot el dia sortides en embarcacions a vela, batejos de caiac, SUP i big SUP i estirades en banana. I tot de forma gratuïta. Les activitats es duran a terme des de la zona de la secció esportiva en horari de 10h a 13:30h i de 16 a 19h.

Per a les sortides a vela, que tindran una durada d’una hora, caldrà inscripció prèvia enviant un correu electrònic a esportiva@clubnauticcambrils.com.

En total seran 21 ports de la costa catalana, des de la Costa Brava, passant per la Costa de Barcelona i fins a la Costa Daurada-Terres de l’Ebre, els que el dissabte 8 de juny s’ompliran d’activitats com sortides a vela, excursions amb vaixell, sortides amb pàdel surf o caiac de mar, bateig de submarinisme, tallers infantils, gastronomia, música i molt més.

El Marina Day és una iniciativa impulsada per l´Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) i compta amb la col·laboració de Ports de la Generalitat, Turisme de Barcelona i el Patronat de Turisme de la Costa Brava.

Facebook Comments

Deixa un comentari