El Club Nàutic Cambrils visita Salvament Marítim per treballar conjuntament en la preparació de la Setmana de la Seguretat

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils, fruit de la seva col·laboració amb Salvament Marítim, participarà en les Jornades de Seguretat en la Nàutica que es celebren el mes de juny. El CNCB serà seu del simulacre de salvament que es realitzarà el diumenge 16 de juny i per a la seva preparació, es van reunir Ramon Vallverdú, President del Club Nàutic Cambrils; José Manuel Robledano, Capità Marítim a Tarragona; Íñigo Landeta, cap de Salvament Marítim de Tarragona; Jordi Verger, cap de la comandància de la Guardia Civil en Tarragona; Faustino Acosta, delegat a Tarragona de la Real Liga Naval Española; Emilio Andreu, subdelegat de la mateixa i David Pino, vocal de Relacions Institucionals del Real Club Nàutic de Tarragona.

El simulacre tindrà lloc el diumenge 16 de juny davant el Cap Salou entre les 10 i les 12h. A les 9h del matí es realitzarà una reunió de patrons al Club Nàutic Cambrils, per a posteriorment a les 10h, desplaçar-se fins al punt on tindrà lloc el simulacre. També es realitzarà una exhibició de l’embarcació de la Guardia Civil. A la tornada al Club Nàutic, cap a la una del migdia, es celebrarà un dinar a la zona esportiva.

El simulacre es realitzarà sempre i quan no coincideixi amb una emergència real i la meteorologia ho permeti.

Al simulacre hi participaran activament les embarcacions que s’hi hagin inscrit i veure de ben a prop com es realitza una acció de busca i rescat, sent una ocasió única per ampliar els seus coneixements en seguretat a la mar. Es tracta d’una jornada lúdico/pràctica en la qual es difondrà i conscienciarà sobre l’organització d’un exercici de cerca i salvament al mar per part d’embarcacions privades que poguessin servir de suport ocasional en cas d’emergència al mar.

Facebook Comments

Deixa un comentari