El Club Nàutic Cambrils renova les certificacions ISO de qualitat i gestió ambiental

El CNCB, dins el pla de millora de les instal·lacions del Club, canvia els sistemes de tancament de les portes dels pantalans

Un any més, el Club Nàutic Cambrils ha superat amb bona nota les auditories de les normes ISO 9001 i 14001. La ISO 9001 respon a l’estàndard internacional per als sistemes de gestió de qualitat i es basa en una sèrie de principis enfocats sobretot a la gestió per processos de qualsevol organització, la satisfacció del client final, el seguiment als proveïdors externs i la millora contínua.
Per altra banda, la certificació ISO 14001 correspon a Sistemes de Gestió Ambiental i permet a les empreses demostrar el compromís assumit amb la protecció del medi ambient mitjançant la gestió dels riscos mediambientals associats a l’activitat desenvolupada. Aquesta norma identifica requisits per a una gestió eficaç del risc, considerant la prevenció i protecció del medi ambient, la conformitat legal i les necessitats socioeconòmiques.

La ISO, International Organization for Standardization, es va crear l’any 1946 i té com a activitat principal l’elaboració de normes tècniques internacionals per a tots els sectors. Per tal d’obtenir i renovar aquestes certificacions, es requereix un treball constant i l’aplicació de millores en la gestió de les instal·lacions i qualsevol actuació que es duu a terme al Club.

En aquesta línia de constant d’actualització i millora de les instal·lacions per oferir un servei de màxima qualitat, aquests dies s’està treballant en la renovació total dels sistemes de tancament de les portes dels pantalans. Amb aquesta actuació s’incrementa la seguretat dels accessos a les embarcacions, especialment, en un període de major afluència de pública a la zona del port.

Facebook Comments

Deixa un comentari