La Regata Vent de Dalt de creuers celebrarà les seves dues dècades els dies 22 i 23 de juliol

El Club Nàutic Cambrils prepara amb molta il·lusió la Regata de Creuers Vent de Dalt, que aquest any arriba a la vintena edició. Un número rodó per celebrar aquesta tradicional competició estiuenca del CNCB.

La 20a Regata Vent de Dalt és puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A-Dos, A3 i Altura.

La cita tindrà lloc divendres 22 i dissabte 23 juliol i s’ha establert un únic recorregut per a totes les classes: Sortida (Cambrils) – Plataforma Casablanca – Far Tortosa – Arribada (Cambrils). Durant tot el matí de divendres es farà el registre d’embarcacions i inspecció d’equips. A les quatre de la tarda està prevista la reunió de patrons i a les cinc de la tarda de divendres es donarà la senyal d’atenció a la prova. L’entrega de premis es celebrarà dissabte 23 al llarg d’un sopar per tots els participants a les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils.

Les embarcacions participants a la regata que no tinguin base al Club Nàutic Cambrils tindran dret d’amarrador gratuït des del dissabte 16 de juliol fins el dissabte 30 de juliol.

Les inscripcions i el corresponent pagament dels drets d’inscripció ja es poden fer a la pàgina web del Club Nàutic Cambrils.

Facebook Comments

Deixa un comentari