El Club Nàutic Cambrils rep la primavera amb tot a punt

La Setmana Santa marca l’inici de l’increment d’activitat al Club Nàutic Cambrils. Molts són els navegants que trien el nostre port per passar-hi un dies. Els socis de fora també aprofiten per tornar a visitar-nos i navegar. Per a tots ells el CNCB sempre vol oferir la màxima qualitat.

Durant tot l’hivern es fan les feines més feixugues de manteniment per part de l’equip de marineria. El mes de març s’ultimen detalls. Precisament enguany, qui ens visiti, veurà importants canvis d’imatge i seguretat. És el cas de la defensa del moll inferior a la benzinera, situada al varador. La seva col·locació s’ha portat a terme aquest mes de març i aporta una millora en l’estètica i un increment per a la seguretat de les embarcacions. En la benzinera s’han canviat les retolacions, que ja estaven malmeses, i se n’ha col·locat una de nova per tal de fer-la més visible.  

En les últimes setmanes també s’ha col·locat el moll d’espera, davant del Barlovento. Aquest moll es col·loca per donar resposta a l’increment d’embarcacions fins a vuit metres que ens visiten durant el dia. També té el seu màxim ús per a les activitats i cursos de les esports nàutics de l’estiu.  

Una altra de les feines destacades ha estat el sanejament de la rampa auxiliar de l’escola de vela.  

En l’edifici social destaquen els treballs d’escatada i vernís a les fustes de tota la façana.

En definitiva, una posada a punt per rebre amb les millors instal·lacions els nostres socis i visitants.

Facebook Comments

Deixa un comentari