Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Iker Múgica i Joan Domingo són els nous Campió i Subcampió d’Espanya d’Optimist

El Club Nàutic Cambrils torna a fer historia amb dos dels seus regatistes alçant el preuat trofeu en el mateix pòdium. El Campionat d’Espanya d’Optimist s’ha disputat al Real Club de Regatas de Alicante durant tres jornades i deu proves.

Espectacular final la del Campeonato de España de Optimist en aigües d’Alacant el dissabte 30 de març. I és que la tercera i última jornada, la de dissabte, es presentava emocionant per la igualtat a la classificació, en la qual estaven obertes totes les opcions. El dia començava amb vent d’entre 15 i 16 nusos a les dues primeres proves i que acabarien pujant a 26 a l’última.

Iker Múgica, regatista del Club Nàutic Cambrils, va estar a prop del podi durant tot el campionat fins que en les dues últimes jornades va fer el salt i partia segon al Grup Or per acabar guanyant. El va seguir de prop el seu company de club, Joan Domingo, que va fer una remuntada espectacular a la jornada final amb dos primers i un tercer, que el va fer pujar fins a la segona posició a la general. Va completar el pòdium amb el seu bronze l’alacantí Mateo Carbonell, del Club Náutico de Jávea.

D’aquesta manera el Club Nàutic Cambrils segueix escrivint la seva història amb dos nous triomfs a la classe Optimist de dos dels seus millors regatistes en l’actualitat. L’equip el completaven Yago Alegret i Martín Megía, acompanyats pels seus entrenadors Leandre Garcia i Oriol Oliva, que tornaven molt satisfets d’aquest èxit. I tot plegat sota la batuta Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva del CNCB.

Facebook Comments

Deixa un comentari