El Club Nàutic Cambrils reuneix als socis fundadors de l’entitat

Josep Pedrell és el soci número 4 del CNCB, Joan Pedrell el número 5 i Marius Schmid el soci número 37. Dos cambrilencs i un suís que s’han convertit en llegendes per al Club Nàutic Cambrils, ja que a ells els devem el que és ara el CNCB. Juntament amb un reduït grup d’amics, als anys seixanta van començar a imaginar i fer realitat un club nàutic, que ha crescut fins a convertir-se a dia d’avui en un referent de la costa catalana. 

La Junta Directiva del CNCB ha volgut reunir-los al Club per compartir temps, moments de la primera època del Club, les dificultats dels inicis però també de la perseverança i la satisfacció d’aconseguir un projecte que creien una necessitat i un benefici per a Cambrils. L’ocasió ha servit també, per fer un repàs a l’evolució que han viscut les instal·lacions amb ampliacions, millores i la incorporació de noves infraestructures. A això cal sumar-hi la professionalització de la gestió del Club, el nivell de solvència econòmica aconseguit a l’entitat que ha permès disminuir costos als socis, així com les millores en els serveis, els treballs de manteniment i l’impuls de la secció esportiva o l’escola de vela i acadèmia nàutica.

El Club Nàutic Cambrils de 2022 és diferent al que ells van veure néixer als anys seixanta però s’ha construït sobre una base sòlida i mantenint els principis i valors marcats pels seus fundadors: promoure la passió per la nàutica, treballar pels socis i sòcies, estimular el sentiment de pertinença al Club i mantenir l’essència i connexió amb Cambrils; fent del CNCB un valor estratègic pel municipi i un referent dins el mapa nàutic.

Durant tots els anys d’història del Club, s’ha reconegut la tasca dels socis fundadors en diverses ocasions però el passat dimarts 22 de març la Junta Directiva va voler compartir una estona amb ells celebrant un dinar al  restaurant del Club i fent-los entrega d’una jaqueta personalitzada on es pot veure el seu nom i número de soci del Club, així com que són membres des de 1966, any en el qual es va oficialitzar la constitució de l’entitat.  Tots tres, il·lusionats amb el detall, agraïen les mostres d’afecte i reconeixement, tot recordant vells temps.

Josep Pedrell té ara 84 anys i és el soci més antic dels més de 430 que actualment formen el CNCB. El Joan Pedrell, que té 82 anys, el segueix per número. Tots dos, juntament amb uns quants amics i coneguts aficionats a la nàutica van veure que un Club Nàutic era una necessitat i després de moltes reunions i molta feina, el CNCB es va fer una realitat. Marius Schimd, número 37, va ser un dels primers socis a formar-ne part. Ell té 80 anys i en aquella època ja regentava el Càmping Marius, a Mont-roig del Camp. Josep Maria Roger, soci número 98, no va poder assistir a la trobada per qüestions personals però se li farà també entrega també de la seva jaqueta personalitzada com a mostra de reconeixement pel seu paper en la creació i creixement del CNCB.

Al dinar celebrat al restaurant del CNCB, en nom de la Junta Directiva del Club hi van assistir Ramon Vallverdú, Lluís Bosch, Tomàs Rom i el gerent, Claus Gunslev.

Facebook Comments

Deixa un comentari