La Fira Marítima de la Costa Daurada torna del 13 al 15 de maig de 2022

Cambrils serà l’epicentre de la nàutica durant tres dies amb les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils com a escenari.

La Fira Marítima de la Costa Daurada està organitzada pel Club Nàutic Cambrils per delegació de l’Ajuntament de Cambrils. Els dos agents han confiat i apostat per la seva celebració dos anys després d’haver-la de cancel·lar pel Covid.

Enguany serà la 13a edició i comptarà amb més de 18.000 m2 i una previsió de 50 empreses participants.

Any rere any la FMCD ha esdevingut una de les fires més importants i representatives de la zona, ja que es promociona el sector nàutic de forma positiva aconseguint la implicació de grans empreses i marques.

Per a aquesta nova edició i seguint l’èxit de les passades edicions, es preveu una afluència de públic de més de 15.000 visitants i més de 50 expositors que donaran servei a la nàutica amb les últimes novetats quant a models, productes i serveis, a més d’activitats relacionades amb la nàutica per a tota mena de públic.

La FMCD ve a posar de manifest l’enorme esforç que està fent l’organització d’aquest esdeveniment per aconseguir la satisfacció dels expositors per presentar el món de la nàutica a la societat com a generadora d’oportunitats de negoci. Tot això converteix aquest esdeveniment en un punt de trobada de primer nivell.

Facebook Comments

Deixa un comentari