El Club Nàutic Cambrils tanca amb èxit la setena edició de l’Easter Camp

Una seixantena de regatistes han participat en aquest entrenament especial al llarg de cinc jornades, en una cita que ja s’han convertit en un clàssic per Setmana Santa entre els clubs de la costa catalana.  L’equip d’entrenadors de l’Easter Camp ha comptat enguany amb el regatista del CNCB, Subcampió d’Europa, Campió d’Espanya iCampió de Catalunya, Marcelo Cairo

Fins a 61 regatistes de diferents clubs catalans, a més de dues regatistes d’Hondarribia, han participat a la setena edició de l’Easter Camp organitzat pel Club Nàutic Cambrils. Es tracta d’un entrenament de preparació per als campionats previstos fins a Sant Joan per a les classes d’Optimist i Ilca. L’edició d’aquest 2022 va començar el passat dissabte 9 d’abril i s’ha tancat avui dimecres amb una sessió de teoria, a causa de la pluja, i l’entrega de premis.

En G1 el pòdium l’han ocupat tres regatistes del CNCB: Gisel Fontana ha estat la primera, a més de ser primera femenina; seguida per Roger Ramon i Sergi Muñoz. En G2, la primera posició ha estat per Alexandre Martí, del Reial Club Nàutic de Tarragona; la segona per Oriol Pujol, del Club Nàutic de Salou; i finalment Yago Alegret, del CNCB, ha estat tercer. El trofeu femení se l’ha endut Maria Vilanova del CNCB.També hi ha hagut premis per a G3. Santi Bes, d’Hospitalet, ha estat primer; seguit per Hugo Ambrojo, del Reial Club Nàutic de Tarragona i Manuel Alegret, de Cambrils. Cristina Ruiz, d’Hospitalet, ha estat la vencedora del trofeu femení.

Pel que fa als Ilca4, els guanyadors han estat Teo Andolz de Salou; Gorka Ruiz, d’Hospitalet-Vandellòs i Albert Pujol, també de Salou.

L’Easter Camp, que està obert a tots els clubs de Catalunya, té l’atractiu de ser un campus conjunt on poder intercanviar metodologies i conèixer altres regatistes en un ambient més distès que el de les competicions habituals. Durant les cinc jornades de l’Easter Camp, l’activitat ha arrencat al matí amb xerradessobre tècnica, tàctica i trimatge. A continuació es celebraven els entrenaments per grups de treballs segons la classificació en les proves del primer dia i dues regates. Finalment, la jornada es tancava amb un berenar per a tots els participants. De fet aquesta edició ha tingut dos convidats especials, el regatista del Club Nàutic Cambrils, Marcelo Cairo, que ha fet d’entrenador per als Optimists. Una experiència que els ha servit, a més, per conèixer molt millor la trajectòria de Cairo des de petit i fins a convertir-se enSubcampió d’Europa, Campió d’Espanya i Campió de Catalunya. El segon, Max Urquizu, reconegut regatista català.

  
Avui  dimecres, l’últim dia, la jornada ha hagut de variar a causa de la incessant pluja que ha caigut des de primera hora. El matí s’ha aprofitat per veure diferents vídeos de regates i fer així una sessió teòrica també molt útil.

A dos quarts de tres de latarda s’ha celebrat l’entrega de premis, donant per finalitzada aquesta setena edició de l’Easter Camp.

L’equip tècnic del Club Nàutic Cambrils celebra la bona acollida de l’Easter Camp un any més, així com la satisfacció de tots els Clubs que hi prenen part. El CNCB agraeix a tots els regatistes i entrenadors la seva participació i manté el seu compromís de treball per fomentar la pràctica de la nàutica i els valors del treball en equip.  

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr

Facebook Comments

Deixa un comentari