El CNCB celebra la seva 1a Easter Cup per a Optimist G3

Els regatistes més joves del Club Nàutic Cambrils han competit el cap de setmana del 9 i 10 d’abril i ho han fet a casa.

El CNCB ha organitzat la 1a Easter Cup, una prova que forma part del circuit de la Copa catalana Zona Sud d’Optimist G3.

En ella hi han pres part 26 regatistes dels clubs nàutics d’Hospitalet-Vandellòs, Tarragona i Vilanova. Tots ells es preparaven dissabte per la primera prova, que no va arribar. I és que el fort vent va impedir que els més joves poguessin navegar, tot i arribar a sortir a l’aigua.

Diumenge començava el dia plovent. A les onze, però, van millorar les condicions meteorològiques, i els participants, amb moltes ganes, van completar dues proves.

D’aquesta manera, a les cinc es celebrava l’entrega de premis. El regatista del Club Nàutic Cambrils Lucas Montiu recollia el trofeu de 1r sub16, pujant així al pòdium.

L’equip d’Optimist de G3 ha coincidit amb els regatistes de G1 i G2 i Ilca 4, que des de dissabte també naveguen a Cambrils. Fins dimecres participen la setena edició de l’Easter Camp, l’entrenament de preparació per als campionats previstos fins a Sant Joan. Es tracta de cinc jornades que ja s’han convertit en un clàssic per Setmana Santa entre els clubs de la costa catalana. Durant l’Easter Camp, els participants intercanviaran metodologies i coneixeran altres regatistes en un ambient més distès que el de les competicions. L’activitat arrenca al matí amb reunions amb els entrenadors, a continuació es programen diverses regates en forma d’entrenament i l’últim dia s’aprofita per fer competició.

Facebook Comments

Deixa un comentari