El Club Nàutic Cambrils tanca amb èxit la vuitena edició de l’Easter Camp

El Mestral ha marcat l’edició d’enguany, fent honor al territori en el qual es celebra. Han estat cinc dies d’entrenament i preparació per a les classes d’Optimist i Ilca de cara als campionats previstos fins al mes de juny. A l’Easter Camp, organitzat per la secció esportiva del Club Nàutic Cambrils, hi han participat una cinquantena de regatistes dels clubs nàutics de les comarques de Tarragona.

L’Easter Camp del Club Nàutic Cambrils ha estat, un any més, l’entrenament de vela per excel·lència de la Costa Daurada durant la Setmana Santa. Cinc dies intensos que donaven el tret de sortida l’1 d’abril i durant els quals s’ha combinat teoria i pràctica, a més de regates. La secció esportiva del CNCB organitza aquest campus per vuitè any amb l’objectiu de gaudir de l’esport, intercanviar metodologies i conèixer altres regatistes en un ambient més distès fora de les competicions habituals. Enguany s’han introduït també sessions diferents amb la incorporació d’un nutricionista i un psicòleg especialitzats en l’àmbit esportiu. Per altra banda, els i les participants han practicat també una sessió especial d’entrenament a terra a càrrec de l’empresa cambrilenca Tiburon Crossift.

A l’aigua, els joves regatistes no ho han tingut fàcil, ja que els cinc dies el vent de Mestral ha estat intens. Ho va ser especialment durant el cap de setmana, dificultant la sortida a l’aigua dels Optimist B i impedint la celebració de l’Easter Cup prevista. Tot i això els equips van poder realitzar classes teòriques i entrenaments a terra i han pogut navegar la resta de jornades de l’Easter Camp.

Una cinquantena de regatistes dels clubs nàutics de les comarques de Tarragona han participat a la vuitena edició de l’Easter Camp del Club Nàutic Cambrils, que finalitzava aquest dimecres a la tarda amb l’entrega de trofeus als millors regatistes del campus. En la classe Ilca 4 el pòdium ha estat pel Club Nàutic Cambrils, amb Joan Fargas encapçalant-lo, seguit de Laura Williams, que s’ha fet amb el trofeu de primera femenina, i Ariadna Ferrer. Podi també per al CNCB en la classe Optimist A amb la primera posició per a Alexandre Martí, seguit de Manuel Alegret i Cristina Guillén, que també era primera femenina.

En Optimist B, els regatistes més joves, Álvaro Sáez del Reial Club Nàutic de Tarragona ha encapçalat la general, seguit de Mateo Ferrer Maria Martín del Club Nàutic Hospitalet-Vandellós. Martín s’ha fet també amb el trofeu a primera femenina, per davant de Carlota Sáez, del Reial Club Nàutic de Tarragona i Aina regada del Club Nàutic Hospitalet-Vandellós.

L’Easter Camp ha tancat amb èxit una nova edició i des de la secció esportiva del CNCB es valora molt positivament l’experiència global, el rendiment i capacitat d’aprenentatge dels regatistes.

Facebook Comments

Deixa un comentari