Miguel Garcia i Joan Domingo, primer i segon de la XV Costa Brava Sailing Meeting

Els regatistes de Club Nàutic Cambrils guanyen la regata del Club Nàutic l’Escala, preludi del Campeonato de España de Optimist 2023, que es celebra a Arenys de Mar a partir d’aquest dimarts 4 d’abril.

La forta tramuntana ha marcat la celebració de la XV Costa Brava Sailing Meeting a l’Escala aquest cap de setmana en la qual el regatista del Club Nàutic Cambrils Miguel Garcia s’ha classificat primer absolut i primer sub16. La segona posició ha estat per al seu company d’equip, el cambrilenc Joan Domingo. Completava el pòdium Bruno García del Club Nàutic El Balís.

Dissabte 1 d’abril es disputaven tres proves en una jornada que començava amb vent intens, amb 16 nusos i ratxes de fins a 20. La segona i tercera màniga es disputaven amb un vent d’uns 14 nusos més variable en intensitat i direcció. La forta tramuntana d’aquest diumenge, amb vent de fins a 30 nusos, impedia la celebració de les proves previstes.

Un centenar de regatistes han participat a la competició celebrada en aigües de l’Escala. Representant al Club Nàutic Cambrils hi han competit Joan Domingo, Miguel Garcia, Marcel Martí, Iker Múgica i Àlvar Vila. Tots ells han viscut amb moltes ganes la XV Costa Brava Sailing Meeting, preludi del Campeonato de España de Optimist 2023 que tindrà lloc al Club Nàutic l’Escala aquesta mateixa setmana. La competició reunirà a 157 regatistes de tot l’estat entre el 4 i el 9 d’abril.

Facebook Comments

Deixa un comentari