El Club Nàutic Cambrils tanca un 2023 agraït per la confiança de socis i usuaris

Activitats, projectes i accions s’han succeït al llarg d’aquests dotze mesos. Un any ple d’esdeveniments en els quals hi ha participats molts amants de la nàutica. Però sobretot ho han fet en un Club que té l’objectiu d’oferir les millors instal·lacions i serveis tant a socis com a aquelles persones que ens visiten al llarg de l’any.

Finalitzant el 2023 sentim a més que hem reforçat el creixement i prestigi del CNCB gràcies a la implicació tant de l’equip professional com dels nostres usuaris. I aquesta és una de les claus del nostre èxit.

La gran participació de socis i sòcies a les activitats lúdiques i solidàries d’aquest 2023 ens enorgulleix i dona sentit a la nostra feina diària. Hem gaudit d’un programa d’activitats intens; reunint els socis i sòcies per compartir temps en tasts, xerrades, celebracions, actes solidaris i als tradicionals sopars d’estiu.

Tot plegat en unes instal·lacions cuidades diàriament i al detall per tot l’equip de marineria, secció esportiva i personal d’oficina, i que ens permeten oferir uns serveis amb la millor qualitat. De fet, aquest 2023 vam estrenar el nou edifici de la secció esportiva, beneficiant-nos així d’amplitud i d’optimització d’espais. Hem guanyat també en reubicació d’aules, aconseguint ampliar la del Casal de Mar i estrenant l’espai de barbacoes per a socis, que ha tingut una gran acollida i que en poden fer ús tot l’any.

Sens dubte l’excel·lència a què aspirem s’aprecia des de fora i no en va hem aconseguit sumar deu socis nous en els dotze últims mesos.

La passió que compartim per la nàutica és un altre dels eixos centrals de la gestió del Club, en tots els vessants. En l’àmbit esportiu, hem viscut un any de resultats excel·lents dels nostres equips en competicions nacionals i internacionals. A casa hem organitzat les nostres ja tradicionals regates de vela lleugera i creuer. Treballem en la difusió de la nàutica a través de l’esport, amb gran participació als cursos d’estiu, estades nàutiques i Casal de Mar. Sense oblidar els escolars que passen durant tot l’any pel CNCB a gaudir dels esports nàutics, a més de les formacions que impartim.

A això cal sumar-hi la promoció de la pesca, una activitat estretament lligada al CNCB i a Cambrils i que aquest any ha tornat a reunir centenars de socis i aficionats al Club als seus concursos.

D’altra banda, aquest 2023 l’Acadèmia Nàutica del CNCB ha seguit amb la seva oferta variada aconseguint formar nous navegants o millorant l’experiència d’aquells que volen seguir sumant coneixements nàutics.

Segur que hem tingut algunes mancances durant aquest any, és molt el que abastem, però la nostra intenció és sempre minimitzar-les i resoldre-les.

El 2024 seguirem treballant en la cura de les instal·lacions, oferint més i millors serveis. Tot això, sota una gestió econòmica eficient i potenciant el CNCB com a club de primer nivell al món de la nàutica.

Bones Festes i pròsper any 2024!

Facebook Comments

Deixa un comentari