El Club Nàutic Cambrils tanca un estiu molt satisfactori amb la vista posada en el futur

L’estiu de 2023 s’ha viscut amb intensitat al CNCB. Un gran volum de trànsit d’embarcacions que han triat el nostre Club per passar les seves vacances o fer breus estades, els socis que ens visiten sobretot a l’estiu i aquells usuaris de les múltiples activitats que organitzem.

Destaquen també els esdeveniments socials que s’han celebrat, com els tastos de vins, cava o ostres o els sopars socials. 

Pel que fa als cursos d’estiu, han estat gairebé 400 alumnes els que els han aprofitat.Casal de Mar, cursos de vela, estades nàutiques, cursos de creuer i de windsurf han omplert els dies de l’estiu al CNCB. Tot per tal d’incentivar la navegació.

De la mateixa manera, l’Acadèmia Nàutica ha tingut un gran nombre d’alumnes i el bon temps ha fet i fa que segueixin els interessats en les diverses titulacions nàutiques que oferim.

En matèria social, el Club Nàutic Cambrils celebra amb satisfacció l’increment de socis  en el que portem d’any, i que respon a les necessitats d’aquells navegants que busquen confort, modernitat, bon ambient i tots els serveis a l’abast. A més, el CNCB ha continuat sumant embarcacions de trànsit fixe, és a dir, que s’hi queden tot l’any.

Amb un calendari replet d’activitat pels propers mesos, la secció esportiva del CNCB mantindrà l’activitat al llarg de tot l’any amb cites destacades com la 46a edició de la regata de creuers Los Roques, el concurs de pesca Interclubs, el del calamar o el Winter Camp, entre d’altres.

De la mateixa manera, els equips de regates seguiran amb els seus entrenaments habituals i competicions.

Seguirà el programa d’escolars, pel qual passen durant el curs més de 3000 alumnes d’escoles de tot Catalunya i també d’altres parts de l’estat, així com estrangers. A més també es duu a terme la formació de tècnics esportius.

El Club Nàutic Cambrils tanca l’estiu amb optimisme i mira al futur amb il·lusió, sabent que treballant cada dia, amb el manteniment diari, cura, pulcritud i responsabilitat, extreu els seus fruïts i fa que molts navegants es vegin atrets no només pels atractius del territori si no per un CNCB que respon a qualitat i bon fer.  

Facebook Comments

Deixa un comentari