El Club Nàutic Cambrils us desitja unes molt Bones Festes!

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Al Club Nàutic Cambrils tanquem un any intens d’activitats i projectes. Dotze mesos en els quals hem esmerçat esforços en unir esport, diversió i afició al voltant de la nàutica apostant fermament per la seva difusió i promoció des de Cambrils. Una de les notes més positives d’aquest 2022 és que la situació sanitària finalment ens ha permès gaudir d’un intens programa d’activitats per a tots els amants de la nàutica.

En l’àmbit esportiu, cal destacar els magnífics resultats dels i les esportistes del Club, que han recollit els fruïts del seu esforç aconseguint importants trofeus arreu. A més, aquest 2022, el CNCB ha organitzat la seva primera regata internacional d’Optimist, la Golden Coast Regatta amb un centenar de participants de tot Espanya, Portugal, Lituania, Turquia i Venezuela. Cambrils ha estat seu també de la Copa de España de d’Ilca 4 i hem celebrat la 45a edició de la regata de creuers Los Roques; la competició amb més història del CNCB i una de les més destacades a Catalunya.

La secció de pesca ha agafat un important impuls enguany congregant a molts aficionats als esmorzars, formacions i concursos com el de pesca del Calamar, que va reunir 40 embarcacions participants i a 150 persones en el sopar de celebració posterior. A més, enguany la Copa Interclubs ha tornat a Cambrils gràcies als bons resultats de les embarcacions del CNCB.

Per la seva banda, l’activitat de l’Acadèmia Nàutica s’ha incrementat al llarg de tot l’any, així com la de l’escola de vela, amb centenars d’alumnes en els cursos de vela, estades nàutiques o Casal de Mar, els quals no han faltat a la seva cita estiuenca.

Precisament a l’estiu reobria la Base Nàutica, a la platja del Regueral, a tocar del Club Nàutic Cambrils, on durant tres mesos s’hi va poder practicar el SUP, el caiac o la banana.

En l’últim tram de l’any, el Club Nàutic Cambrils ha començat construcció del nou edifici de la secció esportiva, el qual acollirà aules, oficines, taller i magatzem; a més de nous mòduls de dutxes i serveis. L’edifici, de 96 m2, s’ubicarà entre l’esplanada actual de les instal·lacions de la secció esportiva i l’àrea del varador.

Socis, sòcies i usuaris s’han reunit al CNCB per compartir temps i experiències en tastos, xerrades o actes com les travesses solidàries Connecta’t per l’ELA i Swim For ELA,  per recaptar fons per l’Esclerosi Lateral Amiotròfica en la qual van participar centenars de persones decidides a col·laborar en la causa.

El Club ha estat un any més, punt de trobada de socis i aficionats que comparteixen passió per la nàutica. De cara a 2023, tot l’equip del CNCB continuarà treballant per oferir les millors instal·lacions i serveis i treballant per difondre la nostra passió pel mar, la Nàutica i Cambrils.

Esperem que 2023 sigui tan fructífer i apassionant com ho ha estat aquest 2022 que deixem enrere. Tot esperant poder compartir més moments junts al Club, els nostres millors desitjos per aquestes festes!

Bon Nadal i feliç 2023!

Facebook Comments

Deixa un comentari