Les obres del nou edifici de la secció esportiva prenen forma

La zona on s’ubicarà el nou edifici de la secció esportiva ha experimentat el darrer mes molts canvis. A finals del mes de novembre les màquines que hi treballen van començar a aixecar la terra on es construirà l’edifici, de 96 m2. Aquest s’ubicarà entre l’esplanada actual de les instal·lacions de la secció esportiva i l’àrea del varador.

L’empresa Construnext és l’encarregada de fer realitat el nou edifici, que acollirà aules, oficines, taller i magatzem; a més de nous mòduls de dutxes i serveis.

Les obres representen una inversió d’aproximadament 300.000€ i suposaran també la urbanització dels accessos a l’edifici.

El termini previst d’execució de les obres és de cinc mesos. Mentre s’allarguin les obres, l’activitat habitual de les instal·lacions del Club i de la secció esportiva no es veurà afectada.

Amb aquest projecte, el Club Nàutic Cambrils avança en el seu pla de millora de les instal·lacions i de creixement. En aquesta línia, es referma l’aposta i suport a l’àrea esportiva del Club, amb un equipament que permetrà als i les regatistes i equip d’entrenadors comptar amb un espai adequat a les necessitats actuals de la secció.

Facebook Comments

Deixa un comentari